hero-image
hero-image

Ga over op mobiel

Print nooit meer een ticket. Ontdek en deel events van vrienden en de wereld om je heen.

app-store google-play

Waarom voor Billetto kiezen?

Een eenvoudige app voor uw evenement tickets & management

family
Een eenvoudige app voor uw evenement tickets & management

Blijf up-to-date met het laatste lokale evenementen nieuws. Wanneer je niet persoonlijk aanwezig bent, is de app je secretaresse, door je de meest recente aankondigingen te laten zien en te vertellen waar je vrienden naartoe gaan.

communication
Versterk je live ervaring

Billetto is op zijn best tijdens evenementen. Naast het bijhouden van je tickets en het soepel door de deur helpen, zorgt de app ervoor dat je het meeste uit je evenement haalt.

management
Beheer uw evenementen onderweg

Schakel over naar de Event Manager wanneer u uw eigen evenement op Billetto maakt. Gebruik de app om tickets aan de deur te verkopen, de gasten in te scannen en uw kaartverkoop bij alle ingangen van de locatie bij te houden.

Voor organisatoren van evenementen

Scan tickets voor uw evenement

Gebruik de app om mensen naar uw evenement te scannen. Het is de eenvoudigste eventmanagementtool die er is. Synchroniseer meerdere telefoons om tickets vanaf meerdere locaties te scannen. De Billetto app houdt uw ticketverkoop bij, live evenementenstatistieken en helpt u de gasten sneller wachtrijen te voorkomen.

Gegevens koper

Ontdek nieuwe ervaringen

Gebruik de app om nieuwe ervaringen in uw stad te ontdekken, boek tickets onderweg en toon uw ticket aan de deur.

mobile

Gebruik de app om nieuwe ervaringen om je heen te vinden. Gebruik het filter om te zoeken op categorie, tijd, locatie of een specifieke organisator van het evenement.

Weet je niet zeker of je klaar bent om een ticket voor een evenement te kopen? Bewaar het voor later in de app. Volg je favoriete orgels van evenementen om op de hoogte te blijven van nieuwe evenementen.

Koop de kaartjes rechtstreeks in de app. Bewaar uw kaartgegevens voor eenmalige betaling in de toekomst - het is nog nooit zo eenvoudig geweest om kaartjes te kopen bij Billetto.

Red de bomen en houd je kaartje in je zak. Wanneer u een kaartje koopt of op uw computer, wordt het automatisch opgeslagen in uw ticketprofiel - alles klaar om te worden gecontroleerd tijdens het evenement.

dashboard-image

Voor organisatoren van evenementen

Live updates op alle apparaten

Wanneer uw evenement live is, kunt u de statistieken volgen op alle apparaten die zijn verbonden met uw organisatorprofiel: mensen die zijn gescand in / uit de zaal en online / deurverkoop.

Creëer nu uw evenement