Je evenement. Jouw manier.

Pas je evenementervaring aan met extra berichten, evenementafbeeldingen en het profiel van de organisator

Laat je merk zien op je evenementpagina

Maak een evenementpagina die je merk en je evenement laat zien. Voeg meerdere evenementafbeeldingen en video's toe en pas de tekst aan. Wij hebben een landingspagina voor je evenement gemaakt die het beste converteert. Het enige wat jij hoeft te doen is er je eigen draai aan te geven.

Pas je evenement tickets aan

Van een routekaart voor de locatie tot sponsorlogo's, je kunt het ticketontwerp aanpassen aan je evenementstrategie. En nog meer? Je hebt extra onroerend goed om toekomstige evenementen en aanbiedingen te promoten.

Merk je organisatorenprofiel

Je organisatoren profiel is je belangrijkste shop front op Billetto. Ticketkopers kunnen al je evenementen, lidmaatschappen en je merkinformatie erop vinden. Voeg de links naar je site en socials toe om je aanhang nog meer te laten groeien. Dit is waar je evenement community leeft.

Heb je een P.S. voor je ticketkopers?

Je kunt extra afbeeldingen en berichten toevoegen aan de checkout pagina en bevestigingsmail. Het zal zichtbaar worden gemaakt voor hen zodra de aankoop is voltooid.

Pas een ticketwidget aan op jouw site

Onze embeddable ticket widget kan gemakkelijk aan je site worden toegevoegd. Je hoeft alleen maar de kleur van de knop en de kassa-elementen aan te passen zodat ze perfect bij de identiteit van je site passen.

Ken je bezoekers beter

Voeg extra boekingsvragen toe aan je evenement om de checkout-flow aan te passen en alles te weten te komen over de bezoekers van je evenement. Vraag hen naar hun voedselvoorkeuren, marketingpermissies of kledingmaten.

Begin met het creëren van een evenementervaring op maat

Evenement maken
Bezoek Billetto DK Bezoek Billetto SE Bezoek Billetto UK Bezoek Billetto NO Bezoek Billetto EU Bezoek Billetto FR Bezoek Billetto ES Bezoek Billetto NL Bezoek Billetto IT Bezoek Billetto IE Bezoek Billetto FI Bezoek Billetto AT Bezoek Billetto BE Bezoek Billetto PT
App Store Google Play