Billetto leiderschap

Maak kennis met ons management, raad van bestuur en investeerders. Deze mensen dragen meer dan één hoed om elke dag de waarden, werknemers en groei van Billetto company in gedachten te houden.

Patrick Borre, CEO bij Billetto

Voordat hij bij Billetto kwam, richtte CEO Patrick Borre meerdere succesvolle software e-commerce marktplaatsen op zoals Downtown, Takeoffer, en - DK's grootste blog netwerk - Bloggers Delight. Patrick leidt Billetto's wereldwijde groei met een focus op productinnovatie, samenwerkingsmogelijkheden en fondsenwerving.

Martin Sørensen, COO bij Billetto

Martin Sørensen gebruikt zijn achtergrond als natuurkundige, ingenieur en management consultant om de output en visualisatie van Billetto's data te versnellen om onze organisatoren in staat te stellen beter inzicht te krijgen in kaartkopers. Martin is verantwoordelijk voor de backoffice functies, waaronder financiën, HR, juridische zaken, data, rapportage en analyse.

Martin Nørtoft, CSO bij Billetto

Martin heeft 17 jaar ervaring in verkoopmanagement. Hij was eerder Hoofd Sales Development bij Grundfos en Sales Director bij Telenor. Hij richtte ook zijn eigen bedrijf op met 500 werknemers dat hij in 2019 verkocht. Martin heeft een MA in Bedrijfscommunicatie en een Executive MBA van Middlesex University.

Investeerder

VF Venture

VF Venture doet aandeleninvesteringen in Deense bedrijven met een track record. Met speciale aandacht voor kerncompetentiegebieden in IT, MedTech en industriële technologie. De investeringen variëren van 1 tot 3 miljoen euro en de huidige portefeuille bevat 35 bedrijven.

Investeerder

Thomas Sehested

D68 partner is Thomas: ondernemer en 3 x wereldkampioen windsurfer gespecialiseerd in het bouwen van disruptieve B2B technologiebedrijven. Na een succesvolle windsurfcarrière richtte Thomas zijn eerste startup DtecNet op en creëerde een wereldwijde marktleider in realtime media-intelligentie en anti-piraterij. Het bedrijf, met hoofdkantoor in Los Angeles, groeide uit tot meer dan 100 werknemers met een klantenlijst die de grootste mediabedrijven ter wereld omvat, voordat het in 2010 werd overgenomen door MarkMonitor. Als onderdeel van het MarkMonitor-managementteam verliet Thomas' MM naar ThomsonReuters voor $ 400 miljoen en leidde vervolgens de digitale media-divisie van TR gedurende 2 jaar voordat hij bij GAN Integrity kwam als mede-oprichter en voorzitter.

Investeerder

Concentric

Concentric richt zich op de Europese technologieruimte en investeert tussen €0,5 - 5M gedurende de levensduur van een startend groeibedrijf. Als managers zijn ze sterk betrokken bij het partnerschap en worden daarom gestimuleerd om proactief, vindingrijk en hands-on te zijn.

Joe Cohen

Bestuurslid | Ondernemer | Angel Investor | Adviseur

Joe is een succesvolle leider die consumenten-, entertainment- en vrijetijdsbedrijven heeft opgeschaald in zowel startups als zakelijke instellingen. Joe brengt een diepgaande en unieke reeks vaardigheden en inzichten met zich mee voor leiderschap, strategie, merk en operaties. Hij heeft leiding gegeven aan de ontwikkeling van succesvolle bedrijven in de VS en Europa door teams op te bouwen met geweldige uitvoeringsvaardigheden en een winnende cultuur.

Jacob Bratting Pedersen

Bestuurslid | Partner bij VF Venture / Vækstfonden

Verantwoordelijk voor nieuwe investeringen en business development binnen de ICT-portfolio. Voormalig partner van het venture-bedrijf Northcap. Operationele ervaring van verschillende technologische startups, meest recentelijk als COO voor het ICT-beveiligingsbedrijf Secunia. Ruime ervaring met het opzetten van internationale verkooporganisaties en de internationalisering van ICT-bedrijven. Werkervaring van o.a. de VS en Israël. Afgestudeerd MSc in Business Administration en Commercial Law met aanvullende cursussen van INSEAD, Harvard en MIT.

Per Mikael Jensen

Bestuurslid | Groeps-CEO bij Altinget.dk | Mandag Morgen | Altinget.se

Tot eind 2013 stond Per Mikael Jensen aan het hoofd van Metro International - een wereldwijde gratis krantengroep. Eigendom van de investeringsmaatschappij Kinneviks, die ook eigenaar is van MTG (Viasat, Tv3, Tv1000). Van 1 mei 2006 tot 1 augustus 2007 was Per Mikael Jensen CEO van TV 2 / DANMARK A / S. Vanaf 1 juli 2017 is hij president en CEO van het mediahuis Altinget.dk, Altinget.se en Monday Morning.

Peer Bentzen

Bestuurslid | EVP Business Development bij Deutsche Post DHL Group

Peer Bentzen bouwde bedrijven en diensten voor toonaangevende bedrijven zoals AOL, Microsoft, DPDHL in Europa, de VS en Azië. Hij brengt een ervaring van uitgebreide leiderschapsuitvoering in bedrijfsontwikkeling, verkoop, marketing, productontwikkeling en partner-ecosystemen voor verschillende platforms samen met toonaangevende partners (bijv. Facebook, LinkedIn, Twitter, Microsoft, YouTube, Salesforce, etc.) aan tafel. . Peer was meer dan 18 jaar actief als adviseur en mentor voor verschillende startups binnen het startup-ecosysteem in Amerika, Europa en Azië.

Vertrouwd door meer dan 4M gebruikers wereldwijd

Billetto is het toonaangevende Scandinavische platform voor evenementenbeheer en reclame, dat wordt vertrouwd door kaartkopers en organisatoren van evenementen wereldwijd.

Word vandaag nog lid van de Billetto organisatoren community
Bezoek Billetto DK Bezoek Billetto SE Bezoek Billetto UK Bezoek Billetto NO Bezoek Billetto EU Bezoek Billetto FR Bezoek Billetto ES Bezoek Billetto NL Bezoek Billetto IT Bezoek Billetto IE Bezoek Billetto FI Bezoek Billetto AT Bezoek Billetto BE Bezoek Billetto PT
App Store Google Play