Verkoop kaarten voor je conferentie. Gemakkelijk, snel en gratis.

hero bg

WAAROM BILLETTO KIEZEN?

Een eenvoudige manier om je eventprestaties te verbeteren.

family
GEEN STARTTARIEF

Je betaalt ons nooit iets uit je eigen portemonnee. We nemen alleen een klein percentage wanneer jij een ticket verkoopt.

communication
LAGE SERVICEKOSTEN

Jij bepaalt wie betaalt: Jij of je gasten. Gratis events zijn gewoon - gratis! We rekenen hier geen servicekosten voor.

management
EENVOUDIGE UITBETALING

Na afloop van je evenement, verwerken wij de ticket inkomsten binnen 3-5 werkdagen en verzenden het naar je bankaccount.

Verkoop conferentie kaarten met Billetto.

Organiseer je een conferentie? Wil je kaarten aan deelnemers verkopen? Probeer Billetto. We zijn een ticketing site waarmee je een event kan creëren, kaarten kan verkopen, je aanmeldingen kan traceren, kosteloos donaties kan accepteren en meer. Elke conferentie is welkom - of het nu een networking workshop, een medisch symposium, of een driedaags seminar voor toekomstige managers is.


In enkele minuten creëer en publiceer je jouw event pagina; het is niet moeilijker dan het creëren van een Facebook event. Je kunt dan direct in je event pagina kaarten en merchandise verkopen, donaties accepteren of gewoonweg de aanmeldingen voor je conferentie bijhouden.


Wij maken het gemakkelijk voor je om je conferentie te promoten. De event pagina zelf is zo ontworpen dat deze er op elk apparaat geweldig uit ziet of het nu een mobiele telefoon, tablet of computer is. Je kunt ook onze ticket widget gebruiken om je conferenties direct op je eigen website of blog te integreren. En, natuurlijk worden je conferenties ook op Billetto weergegeven waar potentiële kaartkopers je event kunnen ontdekken terwijl ze naar eventsop zoek zijn. Wij bieden service aan meer dan 500.000 kaartkopers per jaar.


Het beste van alles? Je betaalt helemaal niets uit eigen zak om Billetto te gebruiken. In plaats daarvan, wanneer iemand een kaartje voor je conferentie koopt, brengen wij een klein bedrag aan servicekosten in rekening. Jij bepaalt of deze kosten worden geïntegreerd in de kaartprijs of dat je gasten dit betalen. Ben je klaar om te beginnen? Je conferentie event pagina kan in de volgende 5 minuten live zijn.

We geven je de tools om...

Configureer een eventpagina met een eenvoudig point-en-clickproces. Als je weet hoe je een event op Facebook kunt maken, kun je er een maken op Billetto. Belofte.

Promoot je event op sociale media met slechts een paar klikken. Voeg de gebeurtenis eenvoudig toe aan je eigen site met een aanpasbare ticketwidget.

Beheer elk aspect van je eventopstelling, van boekingsvragen tot gastlijsten en zitplaatsenkaarten.

Verkoop tickets, accepteer donaties, bied vouchers en merchandise aan. je kopers kunnen snel betalen met een creditcard van hun keuze.

Krijg diepe, bruikbare inzichten. Kijk hoe het met je kaartverkoop gaat. Ontdek welke campagnes en kanalen de meeste inkomsten genereren.

Laat je gasten niet wachten. Zorg dat ze snel binnenkomen door ons speciale ticket te scannen. Een fysieke gastenlijst nodig? Download een met een klik.Bekijk alle functies

Hoe het werkt

Je eerste event met Billetto in drie stappen

1. Begin met verkopen

Creëer je event met behulp van ons eenvoudig formulier en voeg tickets toe voor jouw event. Pas de instellingen aan om te werken met jouw type event.

2. Vertel het verder

Promoot je pagina om tickets online te verkopen en gasten te registreren. Volg de Billetto-gids om jouw event effectief te promoten.

3. Krijg betaald

Ontvang kaartjes op je bankrekening. Voeg gewoon je bankrekeninggegevens toe en we verwerken de evenementenomzet.

team-image
   

Transparante prijzen voor evenementen van elke grootte

Zie meer
pattern

Klaar om het te proberen? Het is gratis.