Verkoop tickets voor jouw Kerstparty. Gemakkelijk. Snel. Gratis.

hero bg

WAAROM BILLETTO KIEZEN?

Een eenvoudige manier om je eventprestaties te verbeteren.

family
GEEN STARTTARIEF

Je betaalt ons nooit iets uit je eigen portemonnee. We nemen alleen een klein percentage wanneer jij een ticket verkoopt.

communication
LAGE SERVICEKOSTEN

Jij bepaalt wie betaalt: Jij of je gasten. Gratis events zijn gewoon - gratis! We rekenen hier geen servicekosten voor.

management
EENVOUDIGE UITBETALING

Na afloop van je evenement, verwerken wij de ticket inkomsten binnen 3-5 werkdagen en verzenden het naar je bankaccount.

Verkoop Kerst evenement tickets met Billetto

Organiseer jij een Kerst evenement? Wil je tickets verkopen aan potentiële deelnemers? Probeer Billetto. Met onze ticketing website kun je gemakkelijk een evenement creëren, tickets verkopen, aanmeldingen voor jouw evenement in de gaten houden, en veel meer. Elk Kerst evenement is welkom op ons platform – of het nu een optreden van een Kerstkoor is, een vakantieshow voor de hele familie of een feest met kerstthema voor de jongeren.


In enkele minuten creëer en publiceer je jouw evenementpagina; het is niet moeilijker dan het creëren van een evenement op Facebook. Je kunt tickets, vouchers en merchandise verkopen en gemakkelijk in de gaten houden hoeveel aanmeldingen er zijn voor jouw Kerst evenement.


Wij maken het gemakkelijk om jouw evenement te promoten. De evenementpagina zelf is zo ontworpen dat het er op elk device geweldig uit ziet, of het nu een mobiele telefoon, tablet of computer is. Je kunt ook onze ticket widget gebruiken om jouw Kerst Evenement te integreren in jouw eigen website of blog. En, maar natuurlijk, zal jouw Kerst evenement te zien zijn op het Billetto platform waar potentiele kopers het kunnen vinden wanneer ze opzoek zijn naar evenementen. Billetto heeft meer dan 500.000 ticketkopers per jaar.


Het beste? Het kost jouw helemaal niets om Billetto te gebruiken. Alleen de ticketkoper betaalt een klein bedrag aan servicekosten bovenop de ticketprijs. Jij bepaalt of deze servicekosten zijn geïntegreerd in de ticketprijs of bovenop de ticketprijs komen. Klaar om te starten? Jouw Kerst evenementpagina kan binnen 5 minuten klaar zijn.

We geven je de tools om...

Configureer een eventpagina met een eenvoudig point-en-clickproces. Als je weet hoe je een event op Facebook kunt maken, kun je er een maken op Billetto. Belofte.

Promoot je event op sociale media met slechts een paar klikken. Voeg de gebeurtenis eenvoudig toe aan je eigen site met een aanpasbare ticketwidget.

Beheer elk aspect van je eventopstelling, van boekingsvragen tot gastlijsten en zitplaatsenkaarten.

Verkoop tickets, accepteer donaties, bied vouchers en merchandise aan. je kopers kunnen snel betalen met een creditcard van hun keuze.

Krijg diepe, bruikbare inzichten. Kijk hoe het met je kaartverkoop gaat. Ontdek welke campagnes en kanalen de meeste inkomsten genereren.

Laat je gasten niet wachten. Zorg dat ze snel binnenkomen door ons speciale ticket te scannen. Een fysieke gastenlijst nodig? Download een met een klik.Bekijk alle functies

Hoe het werkt

Je eerste event met Billetto in drie stappen

1. Begin met verkopen

Creëer je event met behulp van ons eenvoudig formulier en voeg tickets toe voor jouw event. Pas de instellingen aan om te werken met jouw type event.

2. Vertel het verder

Promoot je pagina om tickets online te verkopen en gasten te registreren. Volg de Billetto-gids om jouw event effectief te promoten.

3. Krijg betaald

Ontvang kaartjes op je bankrekening. Voeg gewoon je bankrekeninggegevens toe en we verwerken de evenementenomzet.

team-image
   

Prijs

Kies een plan dat bij jou past

pattern

Klaar om het te proberen? Het is gratis.