Verkoop tickets voor jouw goede doelen evenement. Gemakkelijk, snel en gratis.

hero bg

WAAROM BILLETTO KIEZEN?

Een eenvoudige manier om je eventprestaties te verbeteren.

family
GEEN STARTTARIEF

Je betaalt ons nooit iets uit je eigen portemonnee. We nemen alleen een klein percentage wanneer jij een ticket verkoopt.

communication
LAGE SERVICEKOSTEN

Jij bepaalt wie betaalt: Jij of je gasten. Gratis events zijn gewoon - gratis! We rekenen hier geen servicekosten voor.

management
EENVOUDIGE UITBETALING

Na afloop van je evenement, verwerken wij de ticket inkomsten binnen 3-5 werkdagen en verzenden het naar je bankaccount.

Verkoop tickets voor jouw goede doelen evenement met Billetto.

Organiseer jij een goede doelen evenement? Wil je tickets verkopen en donaties aannemen? Probeer Billetto. Met Billetto creëer jij een evenement, verkoop je tickets, traceer je aanmeldingen, accepteer donaties en meer. Elk goede doelen evenement is welkom - of het nu een geldinzamelingsactie is voor onderzoek naar kanker, of een concert om geld in te zamelen voor noodhulp bij (natuur)rampen.


In enkele minuten creëer en publiceer je jouw evenementpagina; het is niet moeilijker dan het creëren van een Facebook evenement. Je kunt ticket en merchandise verkopen, of gewoonweg de aanmeldingen voor je yogales bijhouden direct in jouw evenentpagina overzicht.


Wij maken het gemakkelijk voor je om jouw goede doelen te promoten. De evenementpagina zelf is zo ontworpen dat deze er geweldig uit ziet op elk device, of het nu een mobiele telefoon, tablet of computer is. Je kunt ook onze ticketwidget gebruiken om tickets voor jouw geldinzamelingsactie aan te bieden op jouw eigen website of blog. En, natuurlijk worden jouw goede doelen evenementen ook weergegeven op Billetto waar potentiele ticketkopers jouw evenement kunnen ontdekken terwijl ze opzoek zijn naar evenementen. Wij bieden service aan meer dan 500.000 ticketkopers per jaar.


Het beste van alles? Jij betaald helemaal niets uit eigen zak om Billetto te gebruiken. In plaats daarvan, wanneer iemand een ticket koopt voor jouw goede doelen evenement, brengen wij een klein bedrag aan servicekosten in rekening. Jij bepaald of deze kosten worden geïntegreerd in de ticketprijs of dat jouw gasten dit betalen. Ben je klaar om te beginnen? Jouw goede doelen evenementpagina kan live zijn in de volgende 5 minuten.

We geven je de tools om...

Configureer een eventpagina met een eenvoudig point-en-clickproces. Als je weet hoe je een event op Facebook kunt maken, kun je er een maken op Billetto. Belofte.

Promoot je event op sociale media met slechts een paar klikken. Voeg de gebeurtenis eenvoudig toe aan je eigen site met een aanpasbare ticketwidget.

Beheer elk aspect van je eventopstelling, van boekingsvragen tot gastlijsten en zitplaatsenkaarten.

Verkoop tickets, accepteer donaties, bied vouchers en merchandise aan. je kopers kunnen snel betalen met een creditcard van hun keuze.

Krijg diepe, bruikbare inzichten. Kijk hoe het met je kaartverkoop gaat. Ontdek welke campagnes en kanalen de meeste inkomsten genereren.

Laat je gasten niet wachten. Zorg dat ze snel binnenkomen door ons speciale ticket te scannen. Een fysieke gastenlijst nodig? Download een met een klik.Bekijk alle functies

Hoe het werkt

Je eerste event met Billetto in drie stappen

1. Begin met verkopen

Creëer je event met behulp van ons eenvoudig formulier en voeg tickets toe voor jouw event. Pas de instellingen aan om te werken met jouw type event.

2. Vertel het verder

Promoot je pagina om tickets online te verkopen en gasten te registreren. Volg de Billetto-gids om jouw event effectief te promoten.

3. Krijg betaald

Ontvang kaartjes op je bankrekening. Voeg gewoon je bankrekeninggegevens toe en we verwerken de evenementenomzet.

team-image
   

Transparante prijzen voor evenementen van elke grootte

Zie meer
pattern

Klaar om het te proberen? Het is gratis.