Billetto zitoplossing

Ontwerp prachtige zaaltabellen en spectaculaire locaties met Billetto geïntegreerde zitplaatsen.

Verkoop
Verhoog de verkoop van je evenement met wel 10%. De evenementpagina en koopflow zijn ontworpen met de gebruikerservaring in gedachten, waardoor het voor kaartkopers eenvoudig is om evenementen te vinden en binnen enkele minuten tickets te kopen.
Promoot
Gebruik de beschikbare tools voor zelfpromotie of laat onze engines je evenement promoten bij duizenden kaartkopers via meerdere kanalen door middel van onze ingebouwde advertentieoplossing.
Beheer
Maak tijd vrij met een snel creatieproces, geplande rapporten, automatische wachtlijsten en meer. We hebben een betrouwbaar platform gemaakt zodat je meer kunt doen waar je goed in bent.

Prachtige ontwerpen

De krachtigste plattegrondontwerper voor ticketing - in je browser. Teken grote zalen in weinig tijd. Pas ze on the fly aan.

Elk detail telt

Onze integratie voor het ontwerpen van zalen zit vol met precisietools om ervoor te zorgen dat alle details nauwkeurig worden weergegeven.

Waarom een layout voor zitplekken ontwerpen?

Geen formaat is te groot

Ontwerp theaters met 200 zitplaatsen tot stadions met 100.000 zitplaatsen. Gebruik secties om een groot stadion te tekenen, algemene toegangszones voor concerten, tafels voor een gala of stands voor allerlei evenementen.

Meerdere verdiepingen

Teken zaaltabellen voor locaties met meerdere verdiepingen, met een uiveldweergave van elke verdieping onder de verdieping die momenteel wordt getekend.

Referentietabel

De referentietabel helpt je om de juiste schaal en rijafstand te vinden voor je bestaande plattegrond. Bespaar tijd en minimaliseer fouten door bovenop een bestaande plattegrond te tekenen.

Veel hulpprogramma's

De ontwerper heeft een complete gereedschapsgordel die het tekenen van een plattegrond vergemakkelijkt. Objecten uitlijnen of gelijkmatig plaatsen. Koppel aan raster en geometrie. Ongedaan maken, opnieuw doen, roteren of spiegelen.

Zitoplossing voor je evenementen

Benut het potentieel van je evenementenruimte door gebruik te maken van onze geïntegreerde tafelschikking, zodat je met gemak opvallende locaties kunt ontwerpen.

Contact us

Theater

Veel organisatoren van theaters kiezen ervoor om hun klanten de flexibiliteit te bieden om hun voorkeurszitplaats in de zaal te kiezen.

Stadion

Veel sportorganisatoren bieden stadionkaarten waarmee fans hun favoriete zitplaatsen kunnen selecteren.

Concerten

Laat de wens van elke concertbezoeker uitkomen door ze de mogelijkheid te bieden de beste stoel te bemachtigen via een stoelindeling.

Word Billetto Organisator

Meer dan 3.8M gebruikers hebben Billetto gekozen als hun primaire ticketing platform. Waarom wachten? Praat vandaag nog met onze ticket verkoop experts!

Plan vandaag nog een demo
Bezoek Billetto DK Bezoek Billetto SE Bezoek Billetto UK Bezoek Billetto NO Bezoek Billetto EU Bezoek Billetto FR Bezoek Billetto ES Bezoek Billetto NL Bezoek Billetto IT Bezoek Billetto IE Bezoek Billetto FI Bezoek Billetto AT Bezoek Billetto BE Bezoek Billetto PT
App Store Google Play