Simpel ontwerp

We vragen feedback van zowel kaartkopers als organisatoren om ervoor te zorgen dat het gebruik van Billetto zo moeiteloos mogelijk is. Krijg direct toegang tot onze essentie voor eventsplanning direct na het aanmelden. Het duurt slechts 5 minuten om een eenvoudig event te maken. Verbeter het verder met een uitgebreide lijst met extra functies. We bieden een van de gemakkelijkste aankoopstromen voor kaarten. Je deelnemers zijn slechts 3 stappen verwijderd van een aankoop. Geen lange aanvraagformulieren. Geen gefrustreerde klanten.

Creëer nu je event

Veel functies

Of je nu plannen hebt voor een eenmalige filmvertoning of een liefdadigheidsactie met duizenden deelnemers, wij bieden tal van functies om je event tot een succes te maken.

  • Terugkerende events: maak een reeks gebeurtenissen met een klik van de muis.
  • Gereserveerde zitplaatsen: maak een plattegrond en wijs de stoelnummers toe aan de tickets.
  • Boekingsvragen: verzamel extra informatie van je kaartkopers.
  • Personaliseer je tickets
  • Stel aangepaste kortingen en aanbiedingen in
  • Schakel een wachtlijst in als je event is uitverkocht
  • ...en veel meer
Bekijk de volledige lijst met functies

Wij handelen de betalingen af

Je hoeft geen zakelijke betaalrekening in te stellen of je hoeft zich geen zorgen te maken over het afhandelen van transacties. Wij zorgen voor de verwerking van betalingen en bieden de meest populaire betaalmethoden aan: Alle belangrijke creditcards, lokale mobiele betalingen en PayPal.

Meer informatie over beschikbare betaalmethoden

Beheer events onderweg

Profiteer van de Billetto-functies op je smartphone, van het controleren van je verkopen tot het scannen van tickets aan de deur. Download onze app voor iOS of Android om joJouw live event te volgen.

Eventgegevens binnen handbereik

Je eventdashboard begint met het weergeven van de belangrijkste gegevens zodra je je eerste ticket verkoopt. Volg je kaartverkoop in het verkoopoverzicht, download een gedetailleerd verkooprapport voor een overzicht van je financiële gegevens of kijk in Audience Insights om te leren meer over je publiek. Wil je nog meer gegevens? Je kunt altijd je eigen Facebook Pixel- of Google Analytics-account verbinden.

Uitstekende klantenservice

We zijn bijzonder trots op onze uitstekende klantenservice. Krijg toegang tot onze verzameling artikelen met gedetailleerde antwoorden op de meestgestelde vragen over Billetto. Heeft je hulp nodig of moet je Billetto laten werken voor je specifieke event? We zijn altijd maar een e-mail verwijderd.