Laat anderen je overtuigen


We kunnen je alles vertellen over hoe goed Billetto is, maar dat doe je zelf altijd, nietwaar? Luister dus niet alleen naar ons. Kijk eens naar wat onze organisatoren zeggen. Wat een liefde!

hero bg

"Totaal geen problemen vanaf het eerste moment. De site ziet er geweldig uit, het is gemakkelijk te navigeren en het werkt heel goed voor organisatoren."

"Ik vind het een aantrekkelijke website en biedt je een mooi platform om je event te presenteren."

"Het is heel eenvoudig en ik hoef niets te betalen - ik ontvang alleen betalingen."

Ne Pleure Plus

"Billetto helpt me professioneel overkomen voor de ticketkopers, met Billetto kan ik ervoor zorgen dat mensen het ticket kopen en ik weet hoeveel mensen er komen."

Ontdek haar verhaal

"Het beslissende moment was toen ik me realiseerde hoe eenvoudig het is om aangepaste datavelden toe te voegen, wat betekent dat ik de inhoud van mijn gedrukte programma's rechtstreeks vanuit de Excel-spreadsheet-gastenlijst kan genereren, minder admin- en gegevensinvoer voor mij, wat geweldig is! "

"Het ziet er professioneel uit, alle links zijn bij elkaar en je wordt snel betaald nadat het event is afgelopen."

"Billetto werd mij aanbevolen door een mede stand-up comedian, ik heb een aantal ticketsites gebruikt, de belangrijkste problemen die ik had waren hoe moeilijk ze te gebruiken waren, Billetto is veel eenvoudiger dan veel sites. "

Copenhagen Gin Fest

"Het is gemakkelijk, ik hoef niets te ondertekenen voordat ik mijn kaartjes verkoop, ik heb het net op mijn scherm thuis toegevoegd en daarna heb ik mijn event gemaakt."

Ontdek hun verhaal

"Het is eenvoudig, goed ontworpen, heeft een goede interface en biedt voordelige boekingskosten aan kopers."

"Eerlijk, je moet dit proberen, het betaalt zichzelf terug en is een uitkomst voor organisatoren van events, groot en klein."

"Eenvoudig in gebruik en ongecompliceerd. Geweldig bedrijf om te gebruiken."

Nordic Growth-hackers

"Nummer één is dat het gewoon werkt. Het is gemakkelijk om een link op het web te plaatsen. Het is gemakkelijk voor mensen om hun kaarten te bemachtigen. Het is gemakkelijk voor ons om te zien hoeveel mensen zich daadwerkelijk registreren."

Ontdek hun verhaal

"Het stelt mensen in staat om events te organiseren zonder het zware werk van ticketing te hoeven doen."

"Rechtlijnig, geeft me een duidelijk, professioneel platform om tickets te verkopen en promoot ook naar het Billetto-netwerk."

"We zijn blij met Billetto! Het is gemakkelijk, slim en snel"

Annette Lolck

"Ik geniet ervan Billetto te gebruiken, omdat het voor mij gemakkelijker is om mijn events te beheren, ik kan snel mijn gastenlijst zien en ik vind het ook leuk dat ik kan zien hoe snel de verkoop verloopt."

Ontdek haar verhaal

"Ik ben altijd een beetje huiverig voor het proberen van online systemen (mijn vingers in het verleden te vaak verbrand), maar ik hoef me geen zorgen te maken, probeer het eens, Billetto is fantastisch!"

"Het is geweldig om veel info en afbeeldingen te kunnen uploaden en Billetto heeft ons opgenomen in hun nieuwsbrieven die echt hebben bijgedragen aan het verhogen van het bewustzijn van onze events."

"Mijn ervaring tot nu toe heeft Billetto laten zien om een efficiënte en effectieve service te bieden."

pattern

Klaar om lid te worden van hun gelederen? Het is gratis.