Online ticketverkoop. Gemakkelijk gemaakt.

hero bg

WAAROM BILLETTO KIEZEN?

Een eenvoudige manier om je eventprestaties te verbeteren.

family
GEEN STARTTARIEF

Je betaalt ons nooit iets uit je eigen portemonnee. We nemen alleen een klein percentage wanneer jij een ticket verkoopt.

communication
LAGE SERVICEKOSTEN

Jij bepaalt wie betaalt: Jij of je gasten. Gratis events zijn gewoon - gratis! We rekenen hier geen servicekosten voor.

management
EENVOUDIGE UITBETALING

Na afloop van je evenement, verwerken wij de ticket inkomsten binnen 3-5 werkdagen en verzenden het naar je bankaccount.

Evenement ticketverkoop online

Wist je dat je online tickets voor jouw evenement kunt verkopen? Omdat het kan. Billetto is een platform ontworpen om online ticketverkoop gemakkelijk te maken. Je kan al een evenement creëren en starten met het verkopen van tickets in minder dan 5 minuten - en dat helemaal gratis.


Waarom je zou moeten kiezen voor online ticketverkoop? Er zijn een heleboel goede redenen. Hier heb je er een paar:


Begin snel met het verkopen Heb je geen zin om uren uit te vogelen hoe je een evenementpagina creëert, ticketverkoop mogelijk maakt en daarvoor verschillende betaalmethoden kan accepteren? Ons evenement ticketverkoop platform biedt jou dit alles. Verkoop ticket voor je eerste evenement in enkele minuten.


Verkoop meerdere ticketsoorten Of je nu betaalde tickets wilt verkopen, gratis tickets wilt aanbieden, donaties wilt accepteren, of vouchers voor eten en drinken wilt beschikbaar stellen - dat kan allemaal in een kleine moeite. Het enige wat je hoeft te doen, is het selecteren van het aantal tickets dat je wilt verkopen wanneer je een evenement creëert.


Gemakkelijk te promoten Je evenement pagina is geoptimaliseerd zodat deze er fantastisch uit zal zien op elke mobiel, tablet en computer. Deel het evenement gemakkelijk met je volgers en maak de ticketverkoop mogelijk welk device ze ook gebruiken.


Houd de verkoop in de gaten en meer Wil je gedetailleerde gegevens over je evenement bij de hand hebben? Dat heb je. Ons systeem houdt voor je bij hoeveel tickets er per ticketsoort verkocht zijn. We maken het ook gemakkelijk voor je om je evenementpagina te integreren met Google Analytics en Facebook Pixel om je nog betere inzichten te geven.


.

Billetto is altijd gratis te gebruiken voor de organisator (dat ben jij!). Je gasten zullen een klein bedrag aan servicekosten betalen wanneer ze een ticket kopen voor je evenement. Waarom probeer je ons online ticketverkoop platform niet eens uit? Creëer jouw eerste evenement, voeg tickets toe en start met het verkopen van tickets in slecht een paar klikken.

We geven je de tools om...

Configureer een eventpagina met een eenvoudig point-en-clickproces. Als je weet hoe je een event op Facebook kunt maken, kun je er een maken op Billetto. Belofte.

Promoot je event op sociale media met slechts een paar klikken. Voeg de gebeurtenis eenvoudig toe aan je eigen site met een aanpasbare ticketwidget.

Beheer elk aspect van je eventopstelling, van boekingsvragen tot gastlijsten en zitplaatsenkaarten.

Verkoop tickets, accepteer donaties, bied vouchers en merchandise aan. je kopers kunnen snel betalen met een creditcard van hun keuze.

Krijg diepe, bruikbare inzichten. Kijk hoe het met je kaartverkoop gaat. Ontdek welke campagnes en kanalen de meeste inkomsten genereren.

Laat je gasten niet wachten. Zorg dat ze snel binnenkomen door ons speciale ticket te scannen. Een fysieke gastenlijst nodig? Download een met een klik.Bekijk alle functies

Hoe het werkt

Je eerste event met Billetto in drie stappen

1. Begin met verkopen

Creëer je event met behulp van ons eenvoudig formulier en voeg tickets toe voor jouw event. Pas de instellingen aan om te werken met jouw type event.

2. Vertel het verder

Promoot je pagina om tickets online te verkopen en gasten te registreren. Volg de Billetto-gids om jouw event effectief te promoten.

3. Krijg betaald

Ontvang kaartjes op je bankrekening. Voeg gewoon je bankrekeninggegevens toe en we verwerken de evenementenomzet.

team-image
   

Transparante prijzen voor evenementen van elke grootte

Zie meer
pattern

Klaar om het te proberen? Het is gratis.