Blijf op de hoogte van gasten van het evenement.

hero bg

WAAROM BILLETTO KIEZEN?

Een eenvoudige manier om je eventprestaties te verbeteren.

family
GEEN STARTTARIEF

Je betaalt ons nooit iets uit je eigen portemonnee. We nemen alleen een klein percentage wanneer jij een ticket verkoopt.

communication
LAGE SERVICEKOSTEN

Jij bepaalt wie betaalt: Jij of je gasten. Gratis events zijn gewoon - gratis! We rekenen hier geen servicekosten voor.

management
EENVOUDIGE UITBETALING

Na afloop van je evenement, verwerken wij de ticket inkomsten binnen 3-5 werkdagen en verzenden het naar je bankaccount.

Gastenlijstsoftware voor uw evenement

Op zoek naar een app of software om uw gastenlijst bij te houden? Zoek niet verder. Billetto is een ticketingsite waar u een evenementpagina kunt maken om mensen tickets te laten kopen of zich voor uw evenement te laten registreren. Je kunt betaalde tickets en vouchers verkopen of gewoon gebruiken als platform voor het boeken van evenementen.


Gasten kunnen tickets kopen of zich aanmelden voor het evenement vanaf elk apparaat - uw evenementpagina is geoptimaliseerd voor mobiel, laptop en tablet. Terwijl mensen kaartjes kopen of registreren, krijgt u realtime statistieken over al uw gasten en hun kaartaankopen en -registraties.


Op de dag van het evenement kun je je gastenlijst op een computer of een mobiel apparaat ophalen om je bezoekers te volgen en hun tickets te controleren. U kunt de tickets zelfs scannen met uw smartphone. Wil je lowtech gaan? Geen probleem. Je kunt je gastenlijst exporteren in een aantal indelingen - bijvoorbeeld PDF, XLS of CSV - of gewoon afdrukken om mensen op de ouderwetse manier te verwijderen.


U betaalt niets uit zak om Billetto te gaan gebruiken. Als u ons alleen gebruikt om gasten te registreren of gratis tickets uit te delen, betaalt u nooit een cent. Als u betaalde tickets verkoopt, brengen wij een kleine reservering in rekening wanneer iemand er een koopt. Je kunt ervoor kiezen om deze vergoeding in de ticketprijs op te nemen of door te geven aan je gasten. Het is helemaal aan jou.


Ben je klaar om je eerste evenement te maken en onze volledig functionele gastenlijstsoftware te gebruiken?

We geven je de tools om...

Configureer een eventpagina met een eenvoudig point-en-clickproces. Als je weet hoe je een event op Facebook kunt maken, kun je er een maken op Billetto. Belofte.

Promoot je event op sociale media met slechts een paar klikken. Voeg de gebeurtenis eenvoudig toe aan je eigen site met een aanpasbare ticketwidget.

Beheer elk aspect van je eventopstelling, van boekingsvragen tot gastlijsten en zitplaatsenkaarten.

Verkoop tickets, accepteer donaties, bied vouchers en merchandise aan. je kopers kunnen snel betalen met een creditcard van hun keuze.

Krijg diepe, bruikbare inzichten. Kijk hoe het met je kaartverkoop gaat. Ontdek welke campagnes en kanalen de meeste inkomsten genereren.

Laat je gasten niet wachten. Zorg dat ze snel binnenkomen door ons speciale ticket te scannen. Een fysieke gastenlijst nodig? Download een met een klik.Bekijk alle functies

Hoe het werkt

Je eerste event met Billetto in drie stappen

1. Begin met verkopen

Creëer je event met behulp van ons eenvoudig formulier en voeg tickets toe voor jouw event. Pas de instellingen aan om te werken met jouw type event.

2. Vertel het verder

Promoot je pagina om tickets online te verkopen en gasten te registreren. Volg de Billetto-gids om jouw event effectief te promoten.

3. Krijg betaald

Ontvang kaartjes op je bankrekening. Voeg gewoon je bankrekeninggegevens toe en we verwerken de evenementenomzet.

team-image
   

Prijs

Kies een plan dat bij jou past

pattern

Klaar om het te proberen? Het is gratis.