Online ticketing service. Gemaakt voor jouw evenementen.

hero bg

WAAROM BILLETTO KIEZEN?

Een eenvoudige manier om je eventprestaties te verbeteren.

family
GEEN STARTTARIEF

Je betaalt ons nooit iets uit je eigen portemonnee. We nemen alleen een klein percentage wanneer jij een ticket verkoopt.

communication
LAGE SERVICEKOSTEN

Jij bepaalt wie betaalt: Jij of je gasten. Gratis events zijn gewoon - gratis! We rekenen hier geen servicekosten voor.

management
EENVOUDIGE UITBETALING

Na afloop van je evenement, verwerken wij de ticket inkomsten binnen 3-5 werkdagen en verzenden het naar je bankaccount.

Online software voor ticketverkoop

Heb je een evenement gepland staan? Ben je op zoek naar een manier om tickets te verkopen en gasten te registeren voor jouw evenement? Wij kunnen helpen. Billetto is een ticketing oplossing voor jouw evenementen – van business conferenties tot yogalessen en kroegentochten. Jij organiseert het evenement; wij bieden je een platform waarop je de tickets kan verkopen.


Bij de ontwikkeling van onze gratis ticketing service is extra gedacht aan onze evenement organisatoren. Wij maken het verkopen van tickets gemakkelijk en snel. Binnen 5 minuten ben je gereed om tickets te verkopen. Hier lees je wat je kan doen met Billetto:


  • Verkoop verschillende ticketsoorten
  • Betaalde tickets? Check. Gratis tickets? Geen probleem. Drinkbonnen? Dat kan natuurlijk ook. Wat voor ticketsoort je ook wilt verkopen, het is mogelijk met onze online ticketoptie. Je kunt je gasten online laten betalen voor de tickets en ze de fysieke tickets op laten halen bij een box office locatie.
  • Genereer printbare tickets
  • Als je voorkeur uitgaat naar het verstrekken van fysieke tickets, dan kun je printbare PDF-tickets versturen naar de e-mailadressen van je gasten. Deze tickets hebben alle benodigde details voor het scannen van tickets aan de deur. Als we het daar toch over hebben...
  • Scan tickets op het evenement
  • Gebruik onze gratis mobiele app, je kunt op de dag van jouw evenement tickets scannen en de aanwezigheid van gasten in de gaten houden. Aan de andere kant, kunnen jouw gasten dezelfde app gebruiken voor het kopen en het veilig bewaren van de tickets tot aan het evenement.
  • Houd de ticketverkoop in de gaten en meer
  • Onze ticketing service laat je ook de ticketverkoop in de gaten houden – zie bijvoorbeeld hoeveel tickets van elke ticketsoort je hebt verkocht en hoeveel omzet je hebt gemaakt. Als je verdere inzichten nodig hebt, kun je gemakkelijk jouw evenementpagina koppelen aan Google Analytics en Facebook Pixel.

Dit alles is helemaal gratis voor jouw als organisator. Wij verdienen ons geld aan een klein bedrag aan servicekosten dat jouw gasten betalen bovenop de ticketprijs. Als jouw tickets gratis zijn, betalen jouw gasten ook helemaal niets.


We geven je de tools om...

Configureer een eventpagina met een eenvoudig point-en-clickproces. Als je weet hoe je een event op Facebook kunt maken, kun je er een maken op Billetto. Belofte.

Promoot je event op sociale media met slechts een paar klikken. Voeg de gebeurtenis eenvoudig toe aan je eigen site met een aanpasbare ticketwidget.

Beheer elk aspect van je eventopstelling, van boekingsvragen tot gastlijsten en zitplaatsenkaarten.

Verkoop tickets, accepteer donaties, bied vouchers en merchandise aan. je kopers kunnen snel betalen met een creditcard van hun keuze.

Krijg diepe, bruikbare inzichten. Kijk hoe het met je kaartverkoop gaat. Ontdek welke campagnes en kanalen de meeste inkomsten genereren.

Laat je gasten niet wachten. Zorg dat ze snel binnenkomen door ons speciale ticket te scannen. Een fysieke gastenlijst nodig? Download een met een klik.Bekijk alle functies

Hoe het werkt

Je eerste event met Billetto in drie stappen

1. Begin met verkopen

Creëer je event met behulp van ons eenvoudig formulier en voeg tickets toe voor jouw event. Pas de instellingen aan om te werken met jouw type event.

2. Vertel het verder

Promoot je pagina om tickets online te verkopen en gasten te registreren. Volg de Billetto-gids om jouw event effectief te promoten.

3. Krijg betaald

Ontvang kaartjes op je bankrekening. Voeg gewoon je bankrekeninggegevens toe en we verwerken de evenementenomzet.

team-image
   

Transparante prijzen voor evenementen van elke grootte

Zie meer
pattern

Klaar om het te proberen? Het is gratis.