Registreer gasten van evenementen via Facebook. Eenvoudig, snel en gratis.

hero bg

WAAROM BILLETTO KIEZEN?

Een eenvoudige manier om je eventprestaties te verbeteren.

family
GEEN STARTTARIEF

Je betaalt ons nooit iets uit je eigen portemonnee. We nemen alleen een klein percentage wanneer jij een ticket verkoopt.

communication
LAGE SERVICEKOSTEN

Jij bepaalt wie betaalt: Jij of je gasten. Gratis events zijn gewoon - gratis! We rekenen hier geen servicekosten voor.

management
EENVOUDIGE UITBETALING

Na afloop van je evenement, verwerken wij de ticket inkomsten binnen 3-5 werkdagen en verzenden het naar je bankaccount.

Evenementregistratie voor Facebook

Als u een evenement organiseert en evenementregistratie via Facebook wilt inschakelen, hoeft u niet verder te zoeken. Met Billetto kun je binnen enkele minuten een evenementpagina maken en vervolgens registreren en tickets verkopen met behulp van Facebook. Er zijn geen apps om te installeren. Geen technische tovenarij. Je krijgt een URL van een evenementpagina die je met een paar klikken aan Facebook kunt toevoegen.


Als u een particulier bent met een Facebook-evenement, kunt u eenvoudig de URL van uw Billetto-evenementenpagina toevoegen aan de Facebook-evenementbeschrijving. Als u geen evenement op Facebook maakt, kunt u de Billetto-evenementenpagina op uw tijdlijn met een enkele klik delen. Hoe dan ook, we maken het gemakkelijk om evenementen te registreren op Facebook.


Als je een zakelijke Facebook-pagina hebt, kun je de optie 'Ticket-URL' gebruiken bij het maken van je evenement, zoals hier beschreven. Kopieer en plak hier de URL van uw Billetto-evenementenpagina om de knop 'Tickets kopen' in te schakelen. Dat is het. Je registreert nu gasten via je Facebook-evenementenpagina.


En het beste deel? U betaalt niets vooraf om Billetto te gebruiken. Ga gratis aan de slag en registreer je evenement op Facebook.

We geven je de tools om...

Configureer een eventpagina met een eenvoudig point-en-clickproces. Als je weet hoe je een event op Facebook kunt maken, kun je er een maken op Billetto. Belofte.

Promoot je event op sociale media met slechts een paar klikken. Voeg de gebeurtenis eenvoudig toe aan je eigen site met een aanpasbare ticketwidget.

Beheer elk aspect van je eventopstelling, van boekingsvragen tot gastlijsten en zitplaatsenkaarten.

Verkoop tickets, accepteer donaties, bied vouchers en merchandise aan. je kopers kunnen snel betalen met een creditcard van hun keuze.

Krijg diepe, bruikbare inzichten. Kijk hoe het met je kaartverkoop gaat. Ontdek welke campagnes en kanalen de meeste inkomsten genereren.

Laat je gasten niet wachten. Zorg dat ze snel binnenkomen door ons speciale ticket te scannen. Een fysieke gastenlijst nodig? Download een met een klik.Bekijk alle functies

Hoe het werkt

Je eerste event met Billetto in drie stappen

1. Begin met verkopen

Creëer je event met behulp van ons eenvoudig formulier en voeg tickets toe voor jouw event. Pas de instellingen aan om te werken met jouw type event.

2. Vertel het verder

Promoot je pagina om tickets online te verkopen en gasten te registreren. Volg de Billetto-gids om jouw event effectief te promoten.

3. Krijg betaald

Ontvang kaartjes op je bankrekening. Voeg gewoon je bankrekeninggegevens toe en we verwerken de evenementenomzet.

team-image
   

Prijs

Kies een plan dat bij jou past

pattern

Klaar om het te proberen? Het is gratis.