Jouw sportevenement. Klaar in enkele minuten.

hero bg

WAAROM BILLETTO KIEZEN?

Een eenvoudige manier om je eventprestaties te verbeteren.

family
GEEN STARTTARIEF

Je betaalt ons nooit iets uit je eigen portemonnee. We nemen alleen een klein percentage wanneer jij een ticket verkoopt.

communication
LAGE SERVICEKOSTEN

Jij bepaalt wie betaalt: Jij of je gasten. Gratis events zijn gewoon - gratis! We rekenen hier geen servicekosten voor.

management
EENVOUDIGE UITBETALING

Na afloop van je evenement, verwerken wij de ticket inkomsten binnen 3-5 werkdagen en verzenden het naar je bankaccount.

Creëer een sportevenement op Billetto

Je hebt een geweldig sportevenement georganiseerd. Je heb een net zo geweldige evenementpagina nodig om mensen te vertellen over jouw evenement. Je bent aan het juiste adres.


Creëer in enkele klikken een evenementpagina voor jouw sportevenement. Of het nu een Zumba workout, een go-kart race, een voetbalwedstrijd of iets totaal anders is – je organiseert het met Billetto:


  • Val op met jouw eigen evenementpagina die klaar is in enkele minuten.
  • Verkoop tickets, registreer gasten, bied vouchers aan, of ontvang donaties.
  • Promoot jouw pagina - je kunt de pagina gemakkelijk delen en het ziet er fantastisch uit op mobiel, tablet en computer.
  • Voeg jouw pagina toe aan de lijst van sport evenementen op Billetto.
  • Ontvang live statistiek over de ticketverkoop, gasten en meer.

Of je nu een met plezier gevulde activiteiten dag organiseert of de nieuwe generatie karate masters traint, jouw sportevenement past bij Billetto. We hebben vele organisatoren geholpen bij het organiseren van evenementen variërend van zeilcurussen tot trefbal voor families en zwangerschapsyoga in het park. Je bent in veilige handen.


Wij zullen ook jou helpen van start te gaan. Lees hoe je een geweldige evenementpagina creëert en loop door deze gratis tips om jouw evenement online te promoten.


Jouw sportevenement kan klaar zijn binnen de volgende 5 minuten. Ben jij er klaar voor?

We geven je de tools om...

Configureer een eventpagina met een eenvoudig point-en-clickproces. Als je weet hoe je een event op Facebook kunt maken, kun je er een maken op Billetto. Belofte.

Promoot je event op sociale media met slechts een paar klikken. Voeg de gebeurtenis eenvoudig toe aan je eigen site met een aanpasbare ticketwidget.

Beheer elk aspect van je eventopstelling, van boekingsvragen tot gastlijsten en zitplaatsenkaarten.

Verkoop tickets, accepteer donaties, bied vouchers en merchandise aan. je kopers kunnen snel betalen met een creditcard van hun keuze.

Krijg diepe, bruikbare inzichten. Kijk hoe het met je kaartverkoop gaat. Ontdek welke campagnes en kanalen de meeste inkomsten genereren.

Laat je gasten niet wachten. Zorg dat ze snel binnenkomen door ons speciale ticket te scannen. Een fysieke gastenlijst nodig? Download een met een klik.Bekijk alle functies

Hoe het werkt

Je eerste event met Billetto in drie stappen

1. Begin met verkopen

Creëer je event met behulp van ons eenvoudig formulier en voeg tickets toe voor jouw event. Pas de instellingen aan om te werken met jouw type event.

2. Vertel het verder

Promoot je pagina om tickets online te verkopen en gasten te registreren. Volg de Billetto-gids om jouw event effectief te promoten.

3. Krijg betaald

Ontvang kaartjes op je bankrekening. Voeg gewoon je bankrekeninggegevens toe en we verwerken de evenementenomzet.

team-image
   

Transparante prijzen voor evenementen van elke grootte

Zie meer
pattern

Klaar om het te proberen? Het is gratis.