Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Andere events van die organisator

Momentje...

 
 

Andere events uit deze categorie

Momentje...

 
 

Aanbevolen Evenementen

Momentje...

 
 

Vinyl Krakers 2020

event afgelopen

Vinyl Krakers 2020

Vanaf 10,00 EUR

Locatie

Datum

07 Mar 2020 21:00 - 08 Mar 2020 04:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

‘Vinyl krakers’ is DE RETRO FUIF met de echte krakers van 70-80-90 ! De fuifbunker GAZO zal op 7 Maart weer in vuur en vlam staan met DJ’s : Retro collective (Guy Ista, Erwin Bovy, Luc Dirix)

Opbrengst gaat ook in 2020 naar het goede doel.

+ Kom op tegen Kanker - 100 km run

+ Huisdieren project -St. Trudo Ziekenhuis

+ Centrum Molenmoes

+ Enchanté VZW

Meer info op https://www.facebook.com/events/571079916809882/

Organisator

Een groep jolijke mannen uit de regio Haspengouw & Hageland verenigen zich maandelijks met voorop veel vriendschap en gezelligheid. Recent werd er tijdens een bijenkomst unaniem beslist om het initiatief "100km run. Samen lopen tegen Kanker" te steunen.
Iedereen heeft helaas wel ooit te maken gehad met deze ernstige ziekte in zijn omgeving. Onlangs zijn ook een aantal mensen in onze omgeving hierdoor getroffen en gelukkig is alles deze keer goed afgelopen maar dat is niet altijd zo. Daarom is alle steun van harte welkom om de wetenschap de middelen te geven hier verder tegen te vechten ! 

Locatie

De Gazo De Gazo, Gazometerstraat 3, 3800 Sint-Truiden

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.