Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Andere events van die organisator

Momentje...

 
 

Andere events uit deze categorie

Momentje...

 
 

Aanbevolen Evenementen

Momentje...

 
 

Uganda's Independence Party - Brussels

event afgelopen

Uganda's Independence Party - Brussels

Vanaf 25,00 EUR

Locatie

Datum

13 Okt 2019 18:00 - 14 Okt 2019 06:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Ugandan's in Europe Celebrate Independence in Style with the inaugural * European Independence Cup * at blaarmeersen, beach Avenue 24, 9000 Ghent on the 13th October 2018 starting 9 AM, Ugandan Teams from Netherlands, Sweden, Belgium and a Guest Team from Congo will compete for Prizes.

At 20:00 Ugandans will be hosted at the La Bodega Rue de Birmingham 30, 1080 Molenbeek-Saint-Jean in Brussels with Live performances from FIK Fameica Uganda's Hotest Music Item and European based Ugandan Djs like Banerjee, Gavox, Viscious, Kanox, and Selector Paul.

Entry 25 Euros, VIP 150 Euros and VVIP 250 Euros.

Free Ugandan Food for All

Event Sponsored by Uganda Waragi.

RVSP: Titus + 32 465179637 (English) 

Nico + 32 488228203 (French)

Mariam + 32 466090635 (Dutch)

Organisator

Locatie

Birminghamstraat 30, 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Belgium Birminghamstraat 30, 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Belgium, Birminghamstraat 30, 1080 Sint-Jans-Molenbeek

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.