Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Andere events van die organisator

Momentje...

 
 

Andere events uit deze categorie

Momentje...

 
 

Aanbevolen Evenementen

Momentje...

 
 

The Modern Mods

event afgelopen

The Modern Mods

Vanaf 9,00 EUR

Locatie

Datum

27 Jun 2019 19:00 - 22:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving


Les portes ouvrent à 19h / Concert à 20h

The Modern Mods sont un groupe dédié au Rock Anglais des sixties.

3 Musiciens à costards taillés dans le drapeau anglais vont vous faire revivre l’époque des Kinks, Beatles, Rolling Stones, The Who mais aussi des Byrds, Turtles ou des Beach Boys. Autant de tubes qui ont traversé les générations.

Le Power band est formé de Christophe Dubois à la batterie et au chant, connu pour accompagner des stars comme Calogero , Julien Clerc et Florent Pagny . Le guitariste et chanteur du trio, Philippe Uminski, lui même producteur et musicien pour Johnny Hallyday , Julien Clerc et Calogero

Ensemble, les deux compagnons recrutent Félicien Bousquet à la basse et au chant, talentueux touche à tout et membre du prometteur groupe TOTEM, pour rallumer la flamme du swingin’ London !

Ecoutez déjà ici :  https://soundcloud.com/themodernmods

La billetterie est clôturée à partir du 23 juin. Vos places sont en vente sur place le jour du concert. Organisator

Agence de placement d'artistes. 

Actif sur toute la Belgique, Tunes and Stage organise des concerts et spectacles d'artistes français ou au-delà.

Locatie

Pianofabriek Pianofabriek, Rue du Fort 35, 1060 Saint-Gilles

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.