skip to main content

SEO Vibes on Tour

SEO Vibes on Tour

Vanaf 59,29 EUR

Locatie

Datum

17 Mei 2024 11:00 - 17:00

Beschrijving

SEO Vibes komt naar Antwerpen! Ontmoet de lokale SEO community en verdiep je in het wereldwijde perspectief op de nieuwste trends in de branche. Dit is een bijeenkomst die je niet mag missen. Sluit je aan bij de SEO Vibes on Tour!

Tivoli is een prachtig kasteel omringd door parkgebied en een oase van rust. Het is al meer dan twee eeuwen een historisch monument in Mechelen. In 2013 werd dit prachtige huis ingrijpend gerenoveerd, zowel van binnen als van buiten, zodat het optimaal benut kon worden voor wat betreft feestzalen en restaurant. Geniet van 12 hectare groen en rust op slechts 10 minuten van Brussel en 15 minuten van Antwerpen.

Organisator

Locatie

Kasteel Tivoli, Antwerpsesteenweg 92, 2800 Mechelen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Aanbevolen Evenementen