Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Andere events van die organisator

Momentje...

 
 

Andere events uit deze categorie

Momentje...

 
 

Aanbevolen Evenementen

Momentje...

 
 

Resonance 4.0

event afgelopen

Resonance 4.0

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

15 Mar 2019 21:00 - 16 Mar 2019 03:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

RESONANCE 4.0

2 ROOM EDITION - BOILER X COMMERCIAL

[RESONANCE]: The quality in a sound of being deep, full, and reverberatin

Bestel je tickets hier!

EARLY BIRD: €3 (8/02- 17/02)

WAVE 1: €4 (18/02- 28/02)

WAVE 2: € 5 (01/03- 13/03)

Dit ticket geeft op vrijdag 15 maart 2019 vanaf 21u tot zaterdag 16 maart 4u toegang tot RESONANCE 4.0 in Hangaar 27 en JH Nootuitgang Parklaan 159 & 161, Edegem. Wie de zaal en begrensde buitenruimte verlaat, zal bij het opnieuw betreden wederom de inkomprijs moeten betalen (ADK: €7). Enkel een origineel ticket zal toegang tot de zaal bieden, kopieën zullen niet geaccepteerd worden. Bij het betreden van de zaal en begrensde buitenruimte kan u gevraagd worden de inhoud van uw rugzak, handtas en andere draagbare tassen te laten zien. Bezoekers die dit weigeren, kunnen de toegang tot de zaal ontzegd worden zonder terugbetaling van dit ticket. Bezoekers kunnen ten allen tijde verzocht worden de zaal te verlaten wanneer zij overlast veroorzaken. Enkel personen geboren in 2004 of vroeger kunnen toegang tot de zaal verkrijgen en enkel  bij vertoon van hun identiteitskaart (geen kopie). Eigen dranken, drugs en gevaarlijke voorwerpen worden niet toegelaten. De organisatie kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor gebeurlijke schade, diefstallen en/of ongevallen. Aangekochte tickets worden onder geen omstandigheden terugbetaald door de organisatie.
Organisator

Locatie

Hangar 27 Hangar 27, Parklaan 161, 2650 Edegem

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.