Pokemon kleurplaten voor kinderen - leuk en gratis!

Pokemon kleurplaten voor kinderen - leuk en gratis!

Tickets vanaf Gratis

Locatie

Datum

18 Nov 2022 12:00 - 18 Nov 2025 14:00

Beschrijving

Wie houdt er niet van Pokémon? De schattige wezentjes zijn een fenomeen sinds ze voor het eerst verschenen in 1996. Kinderen over de hele wereld zijn gefascineerd door Pokémon en houden ervan de kaarten te verzamelen en de videospelletjes te spelen. En nu kun je je kleintjes urenlang vermaken met deze gratis Pokémon-kleurplaten. Print ze gewoon uit en laat de pret beginnen! ezoek AusmalbilderGB om meer pokemon kleurplaten te downloaden: Pokemon ausmalbilder

Pokemon kleurplaten printen

Er zijn Pokémon kleurplaten voor alle leeftijden, van de allerkleinsten tot oudere kinderen die hun favoriete personages zullen inkleuren. Kies uit Pikachu, Squirtle, Charmander, Bulbasaur, Jigglypuff, Meowth, Psyduck, ckittens en nog veel meer.

Er zijn ook een aantal leuke Pokémon-scènes om in te kleuren, zoals Ash en Misty die op een vlot worden aangevallen door een Gyarados, Team Rocket die er weer vandoor gaat (met succes deze keer!), Brock die in de keuken staat te koken en natuurlijk Pikachu die met zijn vrienden speelt. Dit alles zorgt voor urenlang Pokémon kleurplezier!

Dus waar wacht je nog op? Print zoveel van deze gratis Pokémon kleurplaten als je wilt - je kinderen zullen er dol op zijn! En als ze klaar zijn, kijk dan ook eens naar onze andere gratis printables voor kinderen, zoals Star Wars kleurplaten, Disney kleurplaten en dinosaurus kleurplaten. Veel kleurplezier!

Organisator


AusmalbilderGB
ist eine Website der Firma GBcoloring für den deutschen Markt.
AusmalbilderGB bietet kostenlose Malvorlagen für Kinder. Hier können Eltern tausende Malvorlagen mit unterschiedchen Themen wie Dieen, Film etc. finden und downloaden. Users can easily print out our drawings with just one click on paper. Lassen Sie jetzt Ihre Kinder in die besten und neuesten Ausmalbilder eintauchen

Locatie

AusmalbilderGB, Sankt-Josefs-Weg 9, 78247 Hilzingen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.