Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Andere events van die organisator

Momentje...

 
 

Andere events uit deze categorie

Momentje...

 
 

Aanbevolen Evenementen

Momentje...

 
 

"Perdue à Bruxelles" l'exposition de Masha Trotzky

event afgelopen

"Perdue à Bruxelles" l'exposition de Masha Trotzky

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

20 Okt 2019 15:00 - 22 Okt 2020 15:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

British and Commonwealth Women's Club présente l'exposition personnelle de Masha Trotzky à Bruxelles.

Dans sa création artistique, l’artiste belge Masha Trotzky originaire de Moscou (Graphic Silver Award 2014 au État-Unis et Aesthetica Art Prize 2015 en Grande-Bretagne) a toujours orienté sa réflexion autour des problèmes de société, des stéréotypes et des signes modernes dans le contexte de la mondialisation.

L'exposition "Perdue a Bruxelles" reunit quelques series d'oeuvres creees par l'artiste au cours des dernieres annees. Elle touche des problèmes sensibles tels que la mondialisation et l'immigration, mais aussi des sentiments plus personnels qui ont inspires la série "Carnets artistiques".

L’exposition-vente se tient au BCWCB du 20 octobre au 22 Novembre 2019. 
La rencontre avec l’artiste aura lieu le 20 octobre 2019 de 15:00 jusqu'à 17:30. 
Vous êtes tous les Bienvenus !

Organisator

   CUB - Contemporary Universal Base

    Alberta 9, Riga, Latvia
    +371 28 168 557
   dariabeskina@gmail.com

Locatie

British and Commonwealth Women's Club of Brussels asbl British and Commonwealth Women's Club of Brussels asbl, Rue au Bois 509, 1150 Woluwe-Saint-Pierre

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.