Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Andere events van die organisator

Momentje...

 
 

Andere events uit deze categorie

Momentje...

 
 

Aanbevolen Evenementen

Momentje...

 
 

Marché au Puces

Evenement geannuleerd

Marché au Puces

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

12 Mei 2024 09:00 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Welkom bij de Marché au Puces georganiseerd door het BuurtComité - Venning! Op 12 mei 2024 om 09:00 uur vieren we een gezellige bijeenkomst in het Buurthuis Venning. Dit evenement biedt een unieke kans om buurtgenoten te ontmoeten en de gemeenschap te ondersteunen.

Dwaal door onze marktkramen en ontdek mooie schatten en verborgen juweeltjes. Of je nu op zoek bent naar vintage vondsten, handgemaakte ambachten of gewoon wilt genieten van de sfeer, dit is het evenement voor jou. De toegang is gratis, dus breng gerust vrienden en familie mee voor een leuke dag.

Maak je klaar om te genieten van een levendige ambiance, lokale lekkernijen en een gevoel van saamhorigheid. Dit is een geweldige gelegenheid om te ontspannen, te socializen en te genieten van al het moois dat onze buurt te bieden heeft.

Mis deze geweldige kans niet om de lokale gemeenschap te ondersteunen en te genieten van de Marché au Puces. Zorg dat je erbij bent op 12 mei 2024!

Locatie

Buurthuis Venning, Damastweversstraat 1, 8500 Kortrijk

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.