Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Andere events van die organisator

Momentje...

 
 

Andere events uit deze categorie

Momentje...

 
 

Aanbevolen Evenementen

Momentje...

 
 

Maison la mode

event afgelopen

Maison la mode

Vanaf 20,00 EUR

Locatie

Datum

15 Dec 2018 18:30 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Op 15 December 2018 organiseren wij in ' De shop ' te Antwerpen een Exclusieve Modeshow om onze nieuwe collectie voor te stellen.
Onze modellen die op de catwalk zullen verschijnen zijn o.a. Celine Van Ouytsel, Vijftv Pink ambition en Shoppingqueen Jill de Greef, Loore van Opstal, Vijftv Oh my god gezicht Zoe Schulz en nog talloze andere vrouwen en mannen modellen.
Onze collectie zal uiteraard ook buiten de catwalk te bezichtigen zijn.
Natuurlijk verwachten wij ook een tal van bv's op onze modeshow.

Hoe kan er deelgenomen worden aan onze modeshow avond?
Wij werken met regular kaarten , vip kaarten en vip exclusive kaarten.

Wat houden deze in ?
Regular kaarten : hapje en drankje , voorstelling modeshow (staanplaatsen) + mogelijkheid tot het shopgedeelte van onze collectie + afterparty (€20 per kaart )

Vip kaarten : exclusiever hapje en drankje, voorstelling modeshow ( zitplaatsen ) + mogelijkheid tot het shopgedeelte van onze collectie + afterparty (€40 per kaart )

Exclusive vip kaarten : exclusive hapje en drankje, voorstelling modeshow ( zitplaatsen), + mogelijkheid tot het shopgedeelte van onze collectie + afterparty in ons loungehoek + meet en greets met onze bv's. (€100 per kaart )

See you there 😚
Maison La Mode

Organisator

Locatie

De Shop De Shop, Rijnkaai 2, 2000 Antwerpen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.