Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Andere events van die organisator

Momentje...

 
 

Andere events uit deze categorie

Momentje...

 
 

Aanbevolen Evenementen

Momentje...

 
 

LE SSERAFIM - ANTIFRAGILE [DANSLES - DEEL 4] + RANDOMPLAYDANCE | BACK AT LAGO!

event afgelopen

LE SSERAFIM - ANTIFRAGILE [DANSLES - DEEL 4] + RANDOMPLAYDANCE | BACK AT LAGO!

Vanaf 3,00 EUR

Locatie

Datum

22 Apr 2023 18:45 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

(English below)

Aangezien we niet veel choreo meer te zien hebben (enkel het laatste refrein), zal een deel van de les gevuld worden met randomplaydance! :) 

Je kan de danszaal vinden de trapjes op, links van het rest-eau-cafe (zie foto). 


⌚ Wees op tijd! We starten meteen met choreo dus als je wil stretchen, kan je dit best op voorhand doen.

👚 De kleedkamer mag gebruikt worden, dus mag je kiezen of je gekleed komt of je daar omkleed. Als je je om wil kleden, laat het ons weten als je toekomt zodat we je kunnen tonen waar de kleedkamer is. 

👟 Neem wel zeker aparte schone schoenen mee voor in de zaal! 

🚰  Neem ook een flesje water mee om gehydrateerd te blijven tijdens het sporten.

Kan je niet meer komen?
Laat het dan asap weten! Een volledige terugbetaling is dan jammer genoeg niet mogelijk omdat Billetto een deel van de inkomsten ontvangt, maar een gedeeltelijke terugbetaling van €2/ticket kan je dan wel aanvragen. Verder is het ook mogelijk je ticket over te dragen naar een andere les zonder extra kosten. Indien je niks op voorhand laat weten, wordt de les sowieso aangerekend. 

----

There isn't a lot of choreo left to see (only the last chorus), so part of this class will be filled with randomplaydance!

You can find the dance studio by taking the stairs up, to the left of the restaurant-cafe (see photo).

⌚ Be on time! We will start with choreography right away, so if you want to stretch, it's best to do it beforehand.

👚 The changing room can be used, so you can choose whether to come dressed or change there. If you want to change, let us know when you arrive so we can show you where the changing room is.

👟 Make sure to bring separate clean shoes for the studio!

🚰 Also, bring a water bottle to stay hydrated during the workout.

If you can't make it, please let us know as soon as possible! Unfortunately, a full refund is not possible because Billetto receives a portion of the proceeds, but you can request a partial refund of €2/ticket. You can also choose to transfer your ticket to another class at no extra cost. If you don't let us know beforehand, the class will still be charged.

Organisator

Locatie

Danszaal LAGO Rozebroeken, Victor Braeckmanlaan 180, 9040 GENT

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.