Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Andere events van die organisator

Momentje...

 
 

Andere events uit deze categorie

Momentje...

 
 

Aanbevolen Evenementen

Momentje...

 
 

Klankreis " Heart of Men"

event afgelopen

Klankreis " Heart of Men"

Vanaf 25,00 EUR

Locatie

Datum

13 Apr 2019 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

HEART OF MEN een magisch klankconcert voor mannen in Antwerpen


Wat is onze uitdaging als man? Wat is mijn bestemming? Welke rol hebben we in gezin, relatie, werk en politiek? Vaak worden we opgeslokt door dagelijkse werkzaamheden, waardoor we geen tijd hebben om stil te staan bij de meer wezenlijke vragen des levens. Meestal bespreken we intieme zaken met vrouwen, maar missen we de band met andere mannen. De meesten van ons zijn lonesome cowboys. We komen er zelf wel uit. Maar de humor, wijsheid en broederschap met mannen kan juist een enorme steun zijn in het oplossen van onze wezenlijke vraagstukken.
Heart of Men wil mannen bij elkaar brengen om een bedding te creëren waardoor we deze levensvragen - over relaties, sex, geld, werk, bestemming, liefde - op een persoonlijke en veilige manier onder de loep kunnen nemen.

Dit keer organiseren we een klankconcert, om in veiligheid af te dalen in de wereld van het onderbewustzijn, op prachtige helende klanken. Vicky Froyen en Sven Beyers zijn al enkele jaren betrokken bij Heart of Men, en al jaren actief rond ligconcerten. Het plan ontstond om een speciaal klankconcert voor mannen te organiseren in Antwerpen . je bent bij deze van harte uitgenodigd!

Begeleiding van Ton van der Kroon

Muzikanten Vicky Froyen en Beyers Sven

Organisator

Locatie

Prive Kapel Prive Kapel, Minderbroedersrui 13, 2000 Antwerpen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.