Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Andere events van die organisator

Momentje...

 
 

Andere events uit deze categorie

Momentje...

 
 

Aanbevolen Evenementen

Momentje...

 
 

KineVinci

event afgelopen

KineVinci

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

15 Mei 2019 14:00 - 16:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

De leerlingenraad organiseert dit jaar opnieuw een filmnammidag genaamd kinevinci met als film Wonder.

dit is de registratiepagina van ons evenement, registreer hier je komst naar onze filmnammidag. op de nammidag zelf betaal je het verschuldigde bedrag van 2,00 euro voor de film en steun je de leerlingenraad van het Da vinci Atheneum er zal natuurlijk ook een gelegenheid zijn voor een hapje en een drankje te kopen.

 - De leerlingenraad van het DaVinci Atheneum koekelare en het KineVinci Team

Veelgestelde vragen

Wat zijn de vervoers-/parkeermogelijkheden voor het evenement?

Je kan parkeren aan het hoofdgebouw van onze school 

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

je kan de organistor bereiken op het e-mail adres: sander.paelinck54@gmail.com 

Heb je nog andere vragen? stuur gerust een berichtje naar het e-mail adres: sander.paelinck54@gmail.com

Locatie

GO! Da Vinci Atheneum GO! Da Vinci Atheneum, Moerestraat 20, 8680 Koekelare

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.