Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Andere events van die organisator

Momentje...

 
 

Andere events uit deze categorie

Momentje...

 
 

Aanbevolen Evenementen

Momentje...

 
 

J.S. Bach, G. Gezelle en kinderen

event afgelopen

J.S. Bach, G. Gezelle en kinderen

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

01 Apr 2020 20:15 - 22:15
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Acteur Hubert Damen (o.a. bekend van ‘Witse’) en pianist Jan Michiels (laureaat Kon. Elisabethwedstrijd 1991) brengen in de kapel van de Grauwzusters van Tienen (Gilainstraat) een bijzonder boeiende voorstelling. Ze laten grote componisten als Johann Sebastian Bach en Béla Bartók in dialoog gaan met grote dichters als Guido Gezelle en Paul van Ostaijen

Jan Michiels verklankt de meerstemmigheid, expressie en kleur van de componisten, Hubert Damen verwoordt de manier waarop de dichters hun persoonlijke en zintuiglijke ervaringen boven de rationaliteit plaatsen. 

Een unieke kans om twee meesters in hun vak aan het werk te zien en te horen.

Het concert vindt plaats in de Kapel van de Grauwzusters (Kabbeekklooster), Gilainstraat 104, te Tienen, terecht omschreven als een verborgen parel in deze stad.

Organisator

Klassieke Muziek in het Hart van Tienen

Locatie

Gilainstraat 104, 3300 Tienen

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.