Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Andere events van die organisator

Momentje...

 
 

Andere events uit deze categorie

Momentje...

 
 

Aanbevolen Evenementen

Momentje...

 
 

Isabelle Hauben à des Caractères Avec la Participation de Sarah Grosjean

event afgelopen

Isabelle Hauben à des Caractères Avec la Participation de Sarah Grosjean

Vanaf 28,00 EUR

Locatie

Datum

01 Feb 2020 19:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Goo pour les réservations, une seul date ;-) avec Isabelle Hauben et Sarah Grosjean page offichieul page offichieul ( vu a la tv dans les Poufs du Grand Cactus ) Encore Un grand moment spectacle ( mise en scène par Renaud Rutten ) ;-) réservation au 0032/494/31.00.96 perdez pas de temps ;-) karaoké apres spectacle a l heure habituelle au Les Tourets karaoké, Cabaret :-)

** Dans ce spectacle, vous retrouverez de nombreuses facettes de la femme actuelle : décalée, coincée, séduisante, libérée ou désemparée.

**Des femmes délurées qui vont vous offrir ce qu’elles ont de meilleur ou de pire…

**Elles font partie de notre quotidien et, heureusement pour tout le monde, à petite dose !

**Tour à tour émouvantes et « décapantes », elles vont vous interpeller sans ménagements

Locatie

Les Tourets Les Tourets, 5 rue de Bouillon, 6820 Sainte Cécile

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.