Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Andere events van die organisator

Momentje...

 
 

Andere events uit deze categorie

Momentje...

 
 

Aanbevolen Evenementen

Momentje...

 
 

Formation epoxy décorative/ Decoratief epoxy seminar

event afgelopen

Formation epoxy décorative/ Decoratief epoxy seminar

Vanaf 550,00 EUR

Locatie

Datum

25 Jan 2020 08:00 - 26 Jan 2020 18:00
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

FR. 🔜 Il s’agira d’une formation étape par étape sur l’installation d’un revêtement de sol époxy décoratif métallique, marbre, 3D et en flocons à l’aide de notre système ISOART resins.
📣 UNIQUE 📣 La première formation au monde où les étudiants appliqueront le revêtement de sol époxy directement sur un chantier.
🍔☕Le déjeuner sera fourni pour les deux jours. Sortez avec confiance.
Inscriptions par email: office@isoart.be

EN. 🔜 This will be a step-by-step training on the installation of a decorative metallic, marble, 3D and flake epoxy flooring using our ISOART resins System.
📣 UNIQUE 📣 The first training in the world where students will apply epoxy flooring directly to a construction site.
Lunch will be provided for both days. Go out with confidence.
Registration by email: office@isoart.be

NL. 🔜 Dit zal een stapsgewijze training zijn over de installatie van een decoratieve metaal-, marmer-, 3D- en vlokepoxy-vloer met behulp van ons ISOART resins-kleefsysteem.
📣 UNIEK 📣 De eerste training ter wereld waarbij studenten epoxyvloeren rechtstreeks op een bouwplaats aanbrengen.
De lunch wordt voor beide dagen verzorgd. Vertrouw met vertrouwen.
Inschrijving per e-mail: office@isoart.be

Organisator

Profile owned by the distributor in Belgium ISOART SPRL of epoxy and polyurethane flooring AMBER GREEN et peintures décoratives KalusKolor

Locatie

Showroom ISO'ART resins Showroom ISO'ART resins, Rue de la Grattine 51, 7100 La Louvière

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.