Esprit D'Air

Esprit D'Air

Vanaf 16,00 EUR

Locatie

Datum

01 Apr 2024 19:00 - 22:30

Beschrijving

Er zijn nog minder dan 100 tickets over.

Esprit D'Air, een Japans elektronisch metal solo-project van getalenteerde vocalist, multi-instrumentalist en producer Kai, brengt voor de eerste keer de J-metal en J-rock sound naar de Kavka Oudaan.

Ze zijn niet alleen bekend om hun opvallende muziek, maar ook om hun sterke doe-het-zelf-ethiek. Kai, de drijvende kracht achter de band, neemt alle muziek op en produceert deze zelf in zijn eigen thuisstudio. Dit zorgt voor een unieke en authentieke artistieke visie.

Esprit D'Air heeft internationale erkenning gekregen, met features op gerenommeerde platforms zoals Billboard, HuffPost, Loudwire, BBC Radio, Kerrang! en Louder. Hun geluid combineert intense agressie met melodieuze vocalen en elektronische synthesizers, waardoor ze een frisse en opwindende mix creëren.

De band heeft talrijke prijzen en prestaties op hun naam staan, waaronder het winnen van Best Metal Album bij The Independent Music Awards voor hun debuutalbum "Constellations". Deze bekroning werd toegekend door een jury bestaande uit onder andere leden van Slayer, Sepultura en Amy Lee van Evanescence.

Alle leeftijden welkom. Kinderen onder de 16 jaar moeten worden begeleid door een volwassene.

OPENBAAR VERVOER

Gezien de centrale ligging van Kavka Oudaan is het heel makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Trams 3, 4, 5, 7, 9 en 15 en bussen 22, 180, 181, 182 en 183 hebben een halte vlakbij het jongerencentrum. Op de website van DE LIJN kun je je reis van deur tot deur plannen met het openbaar vervoer. Het treinstation Antwerpen-Centraal ligt op een kwartier stappen.

AUTO

Kom je met de auto? Hou er dan rekening mee dat Kavka Oudaan in de LAGE-EMISSIEZONE ligt. Kijk op voorhand na of je wagen voldoet en voorkom zo een boete. Bekijk voor de efficiëntste route ook de website SLIM NAAR ANTWERPEN.

Vanuit Brussel via Boom, neem A12 en volg Antwerpen Centrum.

Vanuit Brussel via Mechelen, neem E19 en volg aan de Craeybeckxtunnel afrit Antwerpen Centrum.

Vanuit Gent / Kortrijk via E17, neem meteen na de Kennedytunnel afrit 5A / Antwerpen Centrum.

Parkeren

Parkeren is in de omliggende straten betalend van maandag tot en met zaterdag tussen 9 en 22 uur. Op zon- en feestdagen is het gratis. Je mag maximaal 3 uur parkeren.

Je kan ook betalend parkeren in PARKING OUDAEN (Oudaan 3). De parking is alle dagen open tussen 7u en 1u. Uitrijden kan 24u/24u.

Je kan je wagen ook gratis parkeren op een van de PARK AND RIDES (P+R) aan de rand van de stad. Daarna kan je verder reizen met de tram, bus of fiets.

Locatie

Kavka Oudaan, Oudaan 14, 2000 Antwerpen

Sprekers

Esprit D'Air
Het uitvoeren van hun hitlijst Oceans-album

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.

Aanbevolen Evenementen