De beste Paw Patrol kleurplaten voor kinderen

De beste Paw Patrol kleurplaten voor kinderen

Tickets vanaf Gratis

Locatie

Datum

15 Nov 2022 12:00 - 15 Nov 2024 14:00

Beschrijving

Als je kinderen fan zijn van Paw Patrol, dan zullen ze zeker dol zijn op deze kleurplaten! Deze kleurpagina's met al hun favoriete personages zijn perfect voor een activiteit op een regenachtige dag of een manier om ze bezig te houden terwijl je dingen in huis doet. Blijf lezen om de beste Paw Patrol kleurplaten voor kinderen te vinden op KleurplatenGB: Paw Patrol kleurplaat

Paw Patrol kleurplaten voor kinderen


Paw Patrol Kleurplaten Pagina 1: Achtervolging

Op deze eerste kleurpagina staat Chase, de leider van de Paw Patrol. Hij staat altijd klaar om een ​​helpende hand te bieden en hij zal zeker een hit worden bij uw kinderen!

Paw Patrol Kleurplaat 2: Marshall

Marshall is de gekke vuurpup die altijd in is voor een leuke tijd. Je kinderen zullen het geweldig vinden om hem in te kleuren!

Paw Patrol Kleurplaat 3: Rocky

Rocky is de recycle-pup die graag helpt Adventure Bay schoon te houden. Hij is zeker een favoriet bij je kinderen!

Paw Patrol Kleurplaat 4: Skye

Skye is de onverschrokken vlieger van de Paw Patrol. Ze zal zeker een hit worden bij je kinderen!

Paw Patrol kleurplaat 5: Zuma

Zuma is de waterpup die niets liever doet dan een goede stranddag. Hij is zeker een favoriet bij je kinderen!

Dit zijn slechts enkele van de beste Paw Patrol kleurplaten voor kinderen! Als je kinderen fan zijn van de show, dan zullen ze zeker genieten van het inkleuren van hun favoriete personages. Deze kleurpagina's zijn perfect voor een activiteit op een regenachtige dag of een manier om ze bezig te houden terwijl je dingen in huis doet.

Locatie

KleurplatenGB, Wielakkerstraat 6, 6811 DB Arnhem

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.