Overslaan naar hoofdinhoud
Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist? Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.

Andere events van die organisator

Momentje...

 
 

Andere events uit deze categorie

Momentje...

 
 

Aanbevolen Evenementen

Momentje...

 
 

Conférence - Raoni, mon dernier voyage

event afgelopen

Conférence - Raoni, mon dernier voyage

Vanaf Gratis

Locatie

Datum

17 Mei 2019 16:15 - 18:30
Billetto Peace of Mind
Boek met vertrouwen: Billetto garandeert terugbetalingen voor geannuleerde evenementen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Lees meer
Betaalmogelijkheden geaccepteerd:

Beschrijving

Venez à la rencontre du Cacique Raoni et assistez à la conférence sur son combat pour la forêt amazonienne.


Le but de la venue du Cacique est de continuer son combat entrepris il y a plus de 30 ans pour protéger ce qui est devenu la réserve du Xingu en Amazonie et qui est passée, grâce à son combat, de 60 000 km2 à 180 000km2.

Cette nouvelle tournée européenne a pour objectif de continuer sa compagne pour la protection de cette réserve exceptionnelle, menacée de toutes parts par la déforestation massive en Amazonie. Mais aussi de lever les fonds nécessaires pour créer un Institut Xingu exemplaire qui permettra aux Indiens de vivre dignement dans la réserve en exploitant ses ressources renouvelables, en autosuffisance et durablement, sans plus dépendre de l’assistanat traditionnel de l’Etat brésilien, mais sans pour autant souffrir de l’exploitation intensive des ressources naturelles envisagée par le nouveau Président.

------

Ouverture des portes : 16h15

Séance de dédicaces : 16h30

Conférence en 2 langues (FR/ENG) : 17h00

Lieu : Grand auditoire de l'Ihecs à 50m du Manneken Pis. (Rue du Poinçon, 15 - 1000 Bruxelles)

Parking : Interparking Grand'Place.

Locatie

Ihecs - Grand Auditoire BV1 Ihecs - Grand Auditoire BV1, Rue du Poinçon 15, 1000 Bruxelles

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.