Cercle de Femmes - Vie intime

Cercle de Femmes - Vie intime

Tickets vanaf 20,00 EUR

Locatie

Datum

13 Aug 2022 19:30 - 21:30

Beschrijving

J’aimerais vous convier à la seconde édition de mon cercle de femmes sur la sexualité, c'est un cercle introductif qui mêlera sexualité et introspection, tout en douceur.Retrouvez votre énergie sexuelle et faites éclore votre puissance féminine créatrice !Si cela vous parle, fait écho en vous, je serais ravie de vous accueillir, que vous soyez en couple ou célibataire, expérimentée ou non, vous avez toutes votre place.SUR PLACE : Adresse 5 rue Berckmans à Saint-Gilles, à deux pas de la place Stéphanie, à 10 minutes du métro Louise.
Rendez-vous à 19h15, et nous démarrerons à 19h30.
Prix : 15€Possibilité de faire des cercles également en virtuel pour celles qui ne seraient pas à Bruxelles. MP pour plus d'infos.Psss : Ayant une préférence pour la sobriété, le bâton de parole, tarot et autres objets du style seront remplacés par des outils de mon choix.J'espère vous voir nombreuses et d'ici là, prenez soin de vous !

Locatie

Rue Berckmans 5, 1060 Saint-Gilles

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.