Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Brain Damage - Benjamin Ghislain, mentaliste

event afgelopen

Brain Damage - Benjamin Ghislain, mentaliste

Tickets vanaf 14,00 EUR

Locatie

Datum

10 Dec 2022 19:30 - 22:30

Beschrijving

BRAIN DAMAGE

Un spectacle de et avec Benjamin GHISLAIN

Plus qu'un spectacle, une expérience…

« Venez découvrir le pouvoir de l’esprit… »

Ce show vous parle du pouvoir de l’esprit et explore, démonstrations à l’appui, les possibilités infinies que nous offre le cerveau humain.

Au travers de diverses expériences aussi étonnantes qu’amusantes, le mentaliste namurois Benjamin Ghislain, vous emmènera à la découverte des méandres de l’esprit et de ses multiples facettes. Divinations, prédictions, influences et manipulations mentales feront s’éloigner les limites de la connaissance et du rationnel.

Ni sorcier, ni charlatan, ni marabout, ni Hypnotiseur, Benjamin Ghislain aura pour objectif de vous montrer qu’en alliant les techniques comme la psychologie, la suggestion, l’illusionnisme et des techniques théâtrales, il peut créer l’illusion de maîtriser un sixième sens capable de contredire toute logique scientifique !

Vous laisserez-vous mentaliser ?

Locatie

Maison rurale de Fauvillers - Ferme Simon, Rue de la Misbour 377, 6637 Fauvillers

FAQ

 • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

  Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

 • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

  De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

 • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

  Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

 • Waar vind ik een link naar een online evenement?

  Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

 • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

  Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.