skip to main content

Evenement afgelopen - Heb je dit evenement gemist?

Bekijk deze zelfgekozen favorieten!Scroll naar beneden voor meer informatie over eerdere evenementen.
Andere events van die organisator
Momentje...
 
 
Andere events uit deze categorie
Momentje...
 
 
Aanbevolen Evenementen
Momentje...
 
 

Basisopleiding stemacteren, dubbing en voice-over

event afgelopen

Basisopleiding stemacteren, dubbing en voice-over

Vanaf 350,00 EUR

Locatie

Datum

23 Jan 2021 09:00 - 13:00

Beschrijving

Droom je van jouw stem in reclame, animatiefilm, documentaire of game?

Is stemacteren, dubbing of voice-over, iets voor jou?

Heb je wel het talent, maar nog niet de ervaring?

Make Some Voice helpt je op weg om je stemmogelijkheden te verkennen en uit te breiden.

Tijdens het dubben verken je alle facetten van je artistieke stemmogelijkheden. Het is belangrijk dat je dit op een verantwoorde manier doet. Je stem is je instrument en daar wil je uiteraard goed voor zorgen. Je weet ongetwijfeld wat een goede tandhygiëne inhoudt, maar weet je ook wat een goede stemhygiëne betekent? 

Aagje Dom verkent met jou wat jouw stem nodig heeft om ze in een optimale conditie te houden en ze waar nodig nog te trainen. Deze begeleiding is op maat en afhankelijk van de noden van de deelnemer.

En dan duiken we de studio is, waar we uitgebreid tijd maken om je de nodige studio-ervaring te geven. We gaan aan de slag achter de microfoon. Samen bekijken we waar jouw stem het best tot zijn recht komt; dubbing, voice-over, reclame.

Wanneer je werkt als stemacteur zal je vaak zonder regisseur werken. Zelfregie is dan ook een must! Wij leren jou hoe je je eigen regisseur kan zijn. We gaan op zoek naar je valkuilen, leren met kritische blik naar jezelf kijken en geven je tools om bij te sturen. Je wordt hierdoor niet enkel je eigen regisseur, maar het zal je ook helpen verder te groeien in je mogelijkheden.

Tijdens deze basisworkshop gaan we gedurende 4 uur aan de slag met 2 cursisten. 

Met deze workshop willen we je de nodige ervaring geven om je steviger in je schoenen te voelen bij een volgende opdracht stemacteren, auditie,…. Bovendien ga je naar huis met persoonlijk advies van onze doorwinterde stemregisseurs.

Organisator

Droom je van jouw stem in reclame, animatiefilm, documentaire of game?

Is stemacteren, dubbing of voice-over iets voor jou?

Heb je wel het talent, maar nog niet de ervaring?

Make Some Voice helpt je op weg om je stemmogelijkheden te verkennen en uit te breiden.

Locatie

Optionmedia Optionmedia, Zandvoortstraat C8, 2800 Mechelen

FAQ

  • Ik heb mijn ticket niet via e-mail ontvangen. Wat moet ik nu doen?

    Het eerste wat je moet doen is je spam/junk filters en inboxen controleren. Je tickets werden verzonden als een bijlage en kunnen door sommige e-maildiensten als spam worden beschouwd. Als alternatief kun je altijd je tickets vinden in je Billetto account dat je kunt openen in de browsers of de speciale Billetto app. Voor meer informatie raadpleeg, .

  • Ik wil mijn ticket annuleren en mijn geld terugkrijgen. Wat moet ik doen?

    De goedkeuring van terugbetalingen is de beslissing van de organisator van het evenement, en je dient contact op te nemen met de organisator van het evenement om te bespreken welke opties voor jou beschikbaar zijn. Om in contact te komen met de organisator van het evenement, hoef je alleen maar te antwoorden op de bevestigingsmail van je bestelling of het formulier "Contact opnemen met organisator" op het profiel van de organisator te gebruiken. Voor meer informatie, raadpleeg de gids, hier.

  • Ik heb me ingeschreven op de wachtlijst, wat gebeurt er nu?

    Als er meer kaarten beschikbaar komen wordt je op de hoogte gesteld (via email), samen met de anderen die op de lijst staan. Kopen van de kaarten is op een first-come first-serve manier. Voor meer informatie kun je hier lezen.

  • Waar vind ik een link naar een online evenement?

    Controleer je orderbevestigingspagina of orderbevestigingsmail. Gewoonlijk verstrekt de organisator van het evenement de details in de e-mail met de orderbevestiging of ze kunnen je een vervolgmail sturen met een link naar hun online evenement. Misschien wil je ook de evenementbeschrijving op Billetto lezen, waar een evenementorganisator moet beschrijven hoe hij online aan het evenement kan deelnemen. Voor meer informatie hierover, kun je hier lezen.

  • Wat is restitutiebescherming en waarom heb ik die nodig?

    Restitutiebescherming biedt je de zekerheid dat als onvoorziene en onvermijdelijke omstandigheden je mogelijkheid om een ​​evenement bij te wonen in de weg staan, je een restitutie kunt claimen. Voor meer informatie hierover kun je hier lezen.